Norax Tynset er en allsidig mekanisk produksjonsbedrift i Tynset kommune. I egne lokaler har det siden juli 2002 foregått en variert produksjon av konstruksjoner i aluminium, rustfritt stål og vanlig konstruksjonsstål. Bedriften består av omkring 15 ansatte med lang erfaring, og en moderne maskinpark beregnet på variert produksjon.

Norax Tynset utfører konstruksjon, produksjon og montering av blant annet stålkonstruksjoner til bygg, trapper og rekkverk, lehus og lysmaster. Med bred kunnskap innenfor bearbeiding, maskinering, sveising og montering av alt fra tynnplater til grove stålkonstruksjoner, har bedriften kompetanse og utstyr til å ta på seg mange typer oppdrag innenfor sitt fagområde. I tillegg har vi egne produkter innenfor skilt, parkmøbler og miljø- og avfallshåndtering.

Konstruksjonstjenester og prototypebygging – fra idé til ferdig produkt.
Vi påtar oss oppdrag som totalleverandør fra idé-/skissestadiet til ferdig produkt.

I konstruksjonsarbeidet benyttes AutoCad og SolidWorks. Norax Tynset tror på nært samarbeid med sine kunder og kan skreddersy løsninger tilpasset kundens ønsker og behov.

Norax Tynset er mest kjent for leveranse av lehus og lysmaster til T-bane i Oslo og produksjon av Hardhaus-serien med kildesorterings- og restavfallsstativer til renovasjonsselskaper over hele landet. Norax Tynset var også eneste norske produsent av sparkstøtting, med merkene Rapp og Tarzan. I november 2020 tok Espegard AS over produksjonen av spark.

Norax Tynset AS er Godkjent for ansvarsrett, er registrert i StartBank og er sertifisert i henhold til EN 1090-1 i klasse EXC 2.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!

Stiftet: 12.07.2002
Selskapsform: Aksjeselskap
Org.nr: NO 984 697 082 MVA
Lokalisering: Tynset sentrum
Lokaler: 2360m2

  • Ansvarsrett Gray
  • Dnv Gl Gray
  • Startbank Gray